NAANTALI – TURKU

NAANTALI – TURKU

Naantali
Naantali
Mooninwold
Nantali Beach

TILBAGE

Naantali ligger  ca. 2o minutters kørsel fra Turku lufthavn i det syd-vestlige Finland. Naantali er et eftertragtet feriested og hjemsted for Mumitroldene.

Mumiworls ligger på en ø uden for Naantai og er mere en eventyrpark end en forlystelsespark, hvor Mumitroldene går rundt i menneskestørrelse.

 

Her kommer den finsksvenske forfatter Tove Janssons spøjse, livsglade væsner til live i en tema-park, placeret på en lille naturrig ø Kailo. Moderen til Mumitrolderne blev født i 1914, og den første Mumi bog blev udgivet 70 år siden ( 1945 ) for at bringe lys og glæde i krigstiden.Næsten alle de vigtigste Mumi karakterer vandrer i parken. De outfits er overraskende ægte og vil helt sikkert gå til de børn som falske penge. Udover Mumitrolden, Mumifar, Mumimor, Lille My, Sniff , Tiuhti, Viuhti og de andre, har man også genskabt alle de Mumi bygninger fra Janssons bøger. De er konstrueret af naturlige størrelse og møbleret i stor detalje. De fleste bygninger kan vandre frit inde. Husk at besøge Teater Emma. En del af forestillinger er på svensk og der spilles 7 gange om dagen.

Besøg også Vaski øen. Et piratskib vil tage rejsende i det ukendte Vaski øen. Skibet passerer øen cirka hver 30 minutter.

Naantali er endvidere hjemsted for et luksus Spa hotel og ligger ikke længere væk, end man kan nå et week-end luksus-spa ophold på Naantali Spa hotel.
Læs mere om Naantali, Mooninwold og det luksuriøse Naantali Spa Hotel på destinationsfinland.dk

Forslag til Hoteller i Naantali

Naantali promenade
Naantali beach
naantali
Naantali Mummiworld